HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Önce gasp, sonra kapkaç

Beşiktaş'ta, Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi eski Dekanı ve öğretim üyesi Prof. Dr. Necati İnceoğlu'nun evine girerek eşiyle birlikte ellerini kollarını bağlayan, ardından da İnceoğlu'nun aracıyla kayıplara karışan şahıslar, gece geç saatlerde 2 bayanın çantasını kapkaç yaptı.

Önce gasp, sonra kapkaç

Edinilen bilgiye göre, Beşiktaş Levent Karanfil Caddesi 7. Aralık Sokak numara 60'ta dün akşam saat 17.00 sıralarında eve gelen bıçaklı 2 kişi, Necati ve Mine İnceoğlu'nun yatak odasına götürdü. Ev sahiplerini bağlamak isteyen saldırganlarla Necati İnceoğlu arasında yaşanan boğuşmanın ardından saldırganlar, daha önce aldıkları 2 adet cep telefonu, 100 milyon lira para ve İnceoğlu'na ait 34 VE 4065 plakalı Volkswagen Passat marka aracı alarak kaçtı. Gündüz yaşanan bu olayın ardından polis ekipleri, çevrede araç ve gaspçılarla ilgili çalışmalara başladı.

Bu olaydan yaklaşık 9 saat sonra, saat 02:00 sıralarında kimliği belirsiz 2 gaspçı, Prof. Dr. Necati İnceoğlu'na ait 34 VE 4065 plakalı araçla, daha önce gasp yaptıkları bölgeye çok yakın olan Gazeteciler Sitesi ve Armakent Sitesi'nde 2 bayanın çantasını kapkaç yaptı. Kevser Kara ve Burcu Ökten isimli bayanların çantasını kapkaç yapan şahıslar, daha sonra olay yerinden kaçtı.

Polislere ifade veren Burcu Ökten, kapkaça uğradığını söyleyerek , "Gri bir Passat'tı. Çantam ters taraftaydı. Beni ters çevirip çantamı aldılar. Yerde bir süre sürüklendim" dedi.

İstanbul Senfoni Orkestrası'nda müzisyen olan Celal Kara'nın kapkaça uğrayan eşi Kevser Kara ise "Artık sokağa çıkmaya bile korkuyorum. Çantamı aldılar. Yerde sürüklendim. Ellerimde ve dizimde yaralar oldu. Çok korktum" dedi. Polis, gündüz yaşanan gasp olayının ardından aynı bölgede çalıntı otoyla kapkaç yapan şahısların yakalanmasına çalışırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler