HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Önce öldürdü sonra eğlenmeye gitti

Kuşadası’na bağlı Davutlar beldesinde bir kişiyi öldüren şahıs, Yaylaköy’de bir restoranda rakı içip eğlenirken yakalandı.

Önce öldürdü sonra eğlenmeye gitti

AYDIN (İHA) - İddiaya göre, olay şöyle gerçekleşti: Bir araç yıkama şirketinde çalışan 39 yaşındaki Serdar Y., Davutlar’da tek başına yaşadığı barakasına saat 16.00 sıralarında gelen 53 yaşındaki hurdacı Cuma Özyurt’u 7.65 mm. çapındaki ruhsatsız silahıyla bilinmeyen bir nedenle kafasından vurdu. Cuma Özyurt olay yerinde hayatını kaybetti.

Katil zanlısı Serdar Y. de barakasının kapısını kapatarak kayıplara karıştı.

Saat 18.00 sıralarında işe gitmeyen Serdar Y.’ı aramak amacıyla barakasına giden patronu içeri girdiğinde Cuma Özyurt’un cesediyle karşılaştı ve polise haber verdi. Cuma Özyurt’un cenazesi, olay yerine gelen polis tarafından çağırılan ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kuşadası Cumhuriyet Savcılığı olaya el koyarken, Serdar Y için arama bülteni çıkarıldı. Geniş çaplı aramalara başlayan emniyet güçleri, katil zanlısı Serdar Y.’ı saat 02.00’de Yaylaköy’deki bir restoranda yakaladı. Sarhoş olan Serdar Y.’ın üzerinde, Cuma Özyurt’u öldürdüğü iddia edilen 7.65 mm. çapındaki ruhsatsız silahı bulundu. Tutuklanan katil zanlısı ilk sorgusunda susma hakkını kullanırken, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler