HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Onu oğlu bu hale getirdi

Ardahan'ın Damal İlçesi'ne bağlı Burmadere Köyü'nde oturan Ali Abbas Sucuk, asker firarisi oğlu 21 yaşındaki Şentürk Sucuk tarafından dövüldü.

Baba Sucuk, Cumhuriyet Savcılığına giderek oğlundan şikayetçi oldu.

Geçen yıl askere giden Şentürk Sucuk, Erzincan'da acemi eğitimini tamamladıktan sonra memleketi Ardahan'a izne geldi. İzninin bitmesine ve ailesinin tüm ısrarına rağmen askere dönmeyen Şentürk Sucuk, bir yıl boyunca firari gezdi. 7 Aralık pazar günü öğle saatlerinde eve gelen Şentürk Sucuk, iddiaya göre kendisine para vermeyen babasını dövdü. Komşuları tarafından güçlükle kurtarılan baba, tedavi için geldiği Ardahan'da soluğu Cumhuriyet Savcılığında aldı. Asker firarisi oğlunun kendisini, eşini ve küçük oğlunu dövdüğünü söyleyen Ali Abbas Sucuk şunları anlattı:

"Geçen yıl acemi birliğini tamamlayan oğlum 10 günlük izin için eve geldi. İzni bitmesine rağmen usta birliği olan Van'a gitmedi. Evde eşim ve 14 yaşında bir oğlum ile birlikte yaşıyorum. Jandarmaya oğlumu ihbar ettim ama kimse ilgilenmedi. Kendisine bankadan kredi çekip vermediğim için her fırsatta bana, eşime ve küçük oğluma şiddet uyguluyor. Para vermesem evin eşyalarını götürüp satıyordu. Pazar günü komşular yetişmese belki de canımı alacaktı. Tedavi görmek için Ardahan'a geldim. Hastaneye gitmeden önce Cumhuriyet Savcılığına giderek oğlum hakkında suç duyurusunda bulundum. Ne olursunuz evladım canımızı almadan bizi bu beladan kurtarın." (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler