HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Onur Özbizerdik'in güvenlik görevlisini vurduğu an!

Şişli'deki rezidans cinayeti davasından tahliye olduktan 12 saat sonra gittiği eğlence mekanının güvenlik görevlisini bacağından vuran Onur Özbizerdik'in, ateş ettiği anın görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülere göre; Özbizerdik, ağzında sigarası güvenlik görevlisinin sağ omuzuna sol elini koyuyor, daha sonra belinden tabancasını çıkartarak özel güvenlikçiyi sağ bacağından vuruyor. Ambulans için dışarı çıkan güvenlik görevlisinin yanına gidiyor ve bir süre burada oyalandıktan sonra kayıplara karışıyor.

Polat Towers'ın 22. katında işadamı Fatih Edremit’in öldürülmesi davasının tutuklu sanıklarından Dündar Kılıç'ın torunu, Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik geçtiğimiz Çarşamba günü tahliye oldu.

Akşamın ilerleyen saatlerinde Sarıyer Emirgan'daki bara gitti. Kapıdaki özel güvenlik görevlisi Hakan Gülez. rezervasyonu olup olmadığını sordu. Özbizerdik rezervasyonu olmadığını ancak içeri gireceğini söyledi. Hakan Gülez, rezervasyon olmadan içeri almasının mümkün olmadığını belirtti. Hakan Gülez ile Özbizerdik arasında içeri girme konusunda tartışma başladı. Gülez'in geri adım atmaması üzerine otomobiline geri dönen Özbizerdik, tabancasını alarak bara geri döndü.

Ortaya çıkan görüntülere göre, Onur Özbizerdik, geri döndüğünde Hakan Gülez'in sağ omuzuna sol elini koydu. İyici yüzüne yaklaştı. Ağzında sigara olan Özbizerdik, iddiaya göre burada Gülez'e, "Sen benim kim olduğumu biliyor musun?" sorusunu yöneltti. Hakan Gülez gülümsediği sırada, Özbizerdik, elini beline attı tabancasını çıkarttı ve tabancayı Gülez'in sol bacağına dayayarak ateşledi. Bir anda neye uğradığını şaşıran Gülez, acı içinde yere yığıldı. Daha sonra yanındaki arkadaşlarının yardımıyla ayağa kalkan Gülez, yola çıktı. Özbizerdik'te peşinden gitti. Gülez, çağırılan ambulansı beklerken Özbizerdik yanına geldi. Yine iddiaya göre burada Gülez'i otomobiliyle hastahaneye götürmeyi teklif etti ancak Gülez bunu kabul etmedi. Onur Özbizerdik bunun üzerine olay yerine geldiği otomobiliyle kayıplara karıştı. Görgü tanıklarının ifadesine göre Onur Özbizerdik, tabancasını ateşlerken gülümsüyordu. Asayiş Şube Müdürlüğü'nün Özbizerdik'i bulma çabası henüz bir sonuç vermedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler