HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Operasyonla 11 terör yanlısı yakalandı

Özel harekat polisinin, helikopter destekli yaptığı operasyonda korsan gösterilere katılarak polise taş, molotof ve havai fişek attığı belirlenen 11 kişi yakalandı.

ADANA (İHA) - Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri korsan gösterilere katılarak polise taş, molotof kokteyli ve havai fişekle saldıran 11 kişinin kimliğini belirleyerek operasyon yapma kararı aldı. Polis şafak vakti korsan gösterilerin yapıldığı mahallelerde 11 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyona özel harekat polisi katılırken helikopter destek verdi. Yapılan operasyonda 11 kişi yakalanarak emniyete getirildi. Şahısların yakalandığı yerde yapılan aramalarda ise korsan gösterilerde kullanılmak üzere hazırlanmış 17 molotofkokteyli ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada halkın güven ve huzur ortamını tehdit eden bölücü terör örgütü mensuplarının bu tür eylemlerinin önlenmesi, organizasyon içerisinde bulunan örgüt mensuplarının yakalanmalarına yönelik çalışmaların demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edeceği bildirildi.

[Özel harekatın helikopterli operasyonu](https://www.mynet.com/videolu-haberler "Özel harekatın helikopterli operasyonu") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video") Terör olaylarının önlenmesi amacıyla halk desteğinin sağlanması büyük önem taşıdığı, bu bağlamda, vatandaşların ihbarlarının büyük titizlikle değerlendirildiği ve polis halk ilişkilerinin yüksek düzeyde tutulduğu kaydedildi.
Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler