HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Organize hırsızlık kamerada

Beyoğlu’nda yaşanan organize hırsızlık güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Zanlıların, yakalanmamak için aracın plakasını söktükleri belirlendi.

Alınan bilgiye göre, hırsızlık olayı önceki gün Beyoğlu’nda bulunan bir markette yaşandı. Güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıyan olay şöyle gelişti: bir marketin önüne araçla gelen hırsızlar ilk önce dükkanın içine araç camından baktı. Daha sonra aracı biraz ileri çeken hırsızlardan ikisi araçtan indi. Biri aracın plakasını sökerek bagaja koydu diğeri de markete doğru yöneldi. Araç sürücüsü daha sonra geri geri giderek marketin önüne geldi. Kornaya basarak market sahibini dışarıya çağırdı. Ancak market sahibi kadın uzun süre dışarı çıkmamak için direndi. Ama araç sürücüsü kornaya ısrarla basınca genç kadın dışarı çıkmak zorunda kaldı. Genç kadına araç sürücüsü adres sorarken, hırsızlardan biri markete girdi. Bu sırada yaşlı bir kadının markete yöneldiğini gören diğer hırsız yaşlı kadına adres sormaya başladı. Yaklaşık on saniye içinde içeri giren hırsız tezgahtaki bir miktar para, telefon ve tableti çalarak hızla koşmaya başladı. Diğer hırsız yürüyerek, araç sürücüsü de hızla olay yerinden uzaklaştı. Soyulduğunu anlayan market sahibi durumu polise haber verdi. Organize hırsızlığı yapan hırsızlar ise güvenlik kameralarını hesaba katmadı. Görüntülerde zanlıların araçla market önüne geldiği görülüyor. Daha sonra iki hırsız araçtan iniyor. Biri plakayı kimse not almasın diye söküp bagaja koyuyor, diğeri de markete yöneliyor. Daha sonra araç geri geri gidiyor. Araç sürücüsü kornaya basında marketin sahibi kadın, dışarı çıkınca hırsız içeri giriyor. Bu sırada markete yönelen yaşlı kadına plakayı söken hırsız bir şeyler sorarak oyalıyor. Para, telefon ve tableti çalan hırsız koşarak kaçınca araç sürücüsü ve diğer hırsız da marketten uzaklaşıyor.

Olayın ardından büyük şok yaşayan genç kadının eşi Allahverdi Bektaş, "Eşimi oyalamışlar. 150 lira, cep telefonu ve tablet çaldılar. Bu hırsızların Allah belasını versin. Polis inşallah bulur" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler