HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ormanda öldüresiye işkence

Üç hafta önce evlenen genç, 5 kişi tarafından kaçırılarak ormanda öldüresiye dövüldü ve senet imzalatıldı.

Ormanda öldüresiye işkence

Silah sesini duyan çevredekilerin kurtardığı başından yaralı genç hastaneye kaldırıldı.
İzmir Ödemiş'te yaşayan Gökhan Tüvsüzoğlu gece saatlerinde kahvehanede oturuyordu.

3 hafta önce evlenen Tüvsüzoğlu, kahvehanede otururken yanına gelen 5 arkadaşı ile sohbet etmeye başladı.

5 kişi gezeceklerini söyleyerek Tüvsüzoğlu'nu da yanlarına aldı ve Ödemiş Devlet Hastanesi yakınlarındaki ormanlık alana götürdü. Burada genç adamı öldüresiye döven 5 kişi, zorla senet imzalatıp kafasına da kuru sıkı tabancayla ateş etti.

5 kişi daha sonra Tüvsüzoğlu'nu bir çukur içine atarak olay yerinden uzaklaştı. Silah sesi üzerine olay yerine gelen çevredekiler, çukur içerisinde yatan yaralı Tüvsüzoğlu'nu görünce Ödemiş Devlet Hastanesi'ne götürdü. Tedavi altına alınan gencin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Oğlunun hastaneye kaldırıldığını duyunca hastaneye gelen baba Hasan Tüvsüzoğlu, "Oğlumu böyle bir duruma düşürmelerine anlam vermek mümkün değil. Başına kuru sıkı tabancayla ateş etmişler, mezar gibi çukur kazıp oğlumu içine atarak ölüme terk etmişler. Şans eseri bölgeden geçenler oğlumu bulmasaydı belki şimdi ölmüş olacaktı" dedi.

Olayla ilgili soruşturma jandarma, Tüvsüzoğlu'nun son olarak birlikte görüldüğü M.Ü., O.O., F.Y., O.Ç. ve E.A.'yı kısa sürede yakalayıp gözaltına aldı. Birçok suçtan sabıkası bulunan zanlılar mahkemeye çıkarıldı, O.O, M.Ü, O.Ç, tutuklanırken F.Y. ile E.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler