HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ortaokulu öğrencisi 13 yaşındaki kız intihar etti

Bursa’da babası öğretim üyesi, annesi doktor olan 13 yaşındaki Ayşe Berrin Yılmazlar dün gece evin banyosunda kendisini bornoz kemeriyle astı.

Ortaokulu öğrencisi 13 yaşındaki kız intihar etti

Ortaokul 8'inci sınıf öğrencisi Yılmazlar'ın, TEOG sınavında istediği puanı alamayınca bunalıma girip, intihar ettiği ileri sürüldü.

Olay, merkez Nilüfer İlçesi 19 Mayıs Mahallesi’nde meydana geldi. TEOG sınav sonuç sonuçlarının dün akşam internet ortamında açıklanmasıyla, puanlarının düşük olduğunu gören Ayşe Berrin Yılmazlar, iddiaya göre çok üzüldü ve odasına kapandı.

Girdiği bunalımdan çıkamayan Ayşe Berrin Yılmazlar, gece banyoya girerek, kendisini bornoz kemeriyle kalorifer borusuna asarak yaşamına son verdi.

Öğretim üyesi olan baba ve bir hastanede uzman hekim olan anne, Sabah kızları Ayşe Berrin Yılmazlar'ın banyodaki kalorifer borusuna asılı cansız bedeniyle karşılaşınca sinir krizleri geçirdi.

Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından cenaze Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. İşlemlerin tamamlanmasının ardından Ayşe Berrin Yılmazlar'ın cenazesi Kükürtlü Camii’nde ikindi vakti kılınan namazın ardından Hamitler Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Ayşe Berrin Yılmazlar'ın intiharıyla ilgili savcılık soruşturma başlattı. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler