HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otel odasında ölü bulundu

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, işsiz ve kimsesiz 47 yaşındaki Levent Volkan Gökçaylar, kaldığı apart otelin odasında ölü bulundu.

Otel odasında ölü bulundu

/MARMARİS (Muğla), (DHA)- Olay, bugün akşam saat 21.00 sıralarında Kemeraltı Mahallesi'nde bulunan bir apart otelin birinci katında meydana geldi. Levent Volkan Gökçaylar, öğle saatlerinde apart otele gelerek odasına gitti. Otel görevlileri Gökçaylar'ın akşam yemeğinde odasından çıkmaması üzerine kapısını çaldı. Gökçaylar'dan cevap gelmeyince görevliler odanın kapısını açarak içeri girdi. Gökçaylar'ın yatakta hareketsiz halde bulan görevliler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Gökçaylar'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Gökçaylar'ın cesedi yapılan incelemenin ardından kesin ölüm nedenin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Üniversite mezunu ve 4 dil bilen Levent Volkan Gökçaylar üç yıl önce İngiltere'deki sevgilisinden ayrılarak Marmaris'e yerleştiği öğrenildi. Marmaris'te bir süre kitap çevirmenliği de yapan Gökçaylar'ın uzun süredir bunalımda olduğu iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler