HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otobüste taciz şüphelisi kameradan yakalandı

Samsun'da lise öğrencisi 17 yaşındaki A.K. adlı kızın halk otobüsü içinde kendisini sıkıştırıp elle taciz ettiğini öne sürdüğü 55 yaşındaki Kurtca K., polis tarafından gözaltanı alındı.

Otobüste taciz şüphelisi kameradan yakalandı

Olay, 19 gün önce meydana geldi. İddiaya göre İlkadım İlçesi Zeytinlik Mahallesi'nde bir ekmek fırınında işçi olarak çalışan Kurtca K., İlkadım İlçesi 100 Yıl Bulvarı Gürbüz Cami yanındaki duraktan halk otobüsüne bindi. Ayakta yolculuk eden şüpheli kendisi gibi ayakta olan lise öğrencisi A.K. isimli kızı kalabalıktan da faydalanıp sıkıştırarak eliyle taciz etmeye başladı. Korktuğu için otobüste bağıramadığını söyleyen A.K., İlkadım İlçesi Liman Mahallesi'nde otobüsten inip polis merkezine giderek başından geçenleri anlatıp şikayetçi oldu.

Olayın ardından geniş kapsamlı soruşturma başlatan polis, verilen eşgal üzerine taciz olayının gerçekleştiği otobüs yolu güzergahındaki işyeri ve apartmanların güvenlik kamerası ile otobüs içi güvenlik kamerası görüntülerini takibe aldı. 18 gündür görüntü kayıtlarını izleyen polis dün şüphelinin kimliğini ve adresini belirleyip gözaltına aldı. Bugün Emniyet Müdürlüğü'ne davet edilen mağdur A.K. şüpheliyi teşhis etti. Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kurtca K. 'cinsel taciz' suçundan adliyeye sevk edildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler