HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otobüsün altında kalarak ölen oğlunun başından ayrılmadı

Gaziantep'te, hastanede tedavi olduktan sonra kardeşinin evine giden sara hastası 28 yaşındaki Bahri Altın, dengesini yitirerek düşünce otobüsün altında kalarak öldü.

Otobüsün altında kalarak ölen oğlunun başından ayrılmadı

Altın'ın annesi oğlunun başından ayrılmayarak cesedine sarılıp, gözyaşı döktü.

Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında İnönü Mahallesi'nde meydana geldi. Araban İlçesi'nde oturan Bahri Altın, sabah saatlerinde annesi Fatma Altın ile birlikte Gaziantep'e geldi ve Dr. Ersin Arslan Hastanesi'nde tedavi oldu. Hastanede işlemleri bitiren anne ile oğlu daha sonra yürüyerek 1 kilometre uzaklıktaki kız kardeşinin evine gitmeye başladı. Ancak, annesi ile birlikte yürüyen Bahri Altın, kaldırımda ilerlerken bir anda dengesini kaybederek yola düştü ve Gökhan Dalkan yönetimindeki 27 H 0583 plakalı otobüsün altında kaldı.

ANNE BAŞINDAN AYRILMADI

Otobüsün lastikleri üzerinden geçen Bahri Altın kaza yerinde ölürken, çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Oğlunun otobüsün altında kaldığını gören anne Fatma Altın fenalık geçirdi. İhbar üzerine gelen polisler çevre güvenliği alırken, sağlık ekipleri ise yaptığı incelemede sara hastası gencin öldüğünü saptadı. Polis ve kazayı duyarak gelen yakınlarının teselli etmeye çalıştığı anne Fatma Altın üzeri bezle örtülen oğlunun cesedine kapanarak gözyaşı döktü. Uzun süre ceset başında ağlayan anne, polis ve yakınlarının ısrarı üzerine ikna edilerek uzaklaştırdı.

Olay yerinde yapılan inceleme sonrası Bahri Altın'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Otobüs sürücüsünü gözaltına alan polis, kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler