HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otomobil at arabasına çarptı: 4 yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde otomobilin at arabasına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Mehmet SEZGİN/ SİVEREK,(Şanlıurfa),(DHA) Kazanın ardından otomobil sürücüsü kaçarken, at arabası enkazına ise başka bir otomobil çarptı.

Kaza, akşam saatlerinde Çermik karayolunun 4'üncü kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, plakası bilinmeyen otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu önünde ilerleyen at arabasına çarptı. Kazada otomobilin çarptığı at arabasının üzerinde bulunan İhsan Yağan (10), Gülsüm Yağan (41), Mustafa Yağan (15) ve Abdullah Kırhan (12) yaralandı. Kazanın ardından kimliği belirsiz sürücü, otomobiliyle kaçarak izini kaybettirirken, bir süre sonra arkadan gelen Abuzer Tutçi yönetimindeki 63 EB 286 plakalı otomobil de at arabasına çarparak hasar gördü.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri yaralıları, ambulansla Siverek Devlet Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken; polis, kaçan sürücünün kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler