HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otomobil kamyonete arkadan çarptı: 3 ölü, 1 yaralı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde, önünde giden kamyonete arkadan çarpan otomobilde 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Otomobil kamyonete arkadan çarptı: 3 ölü, 1 yaralı

Kaza bugün saat 07.30 Afyonkarahisar- Antalya Karayolu'nun 80'inci kilometresindeki Kusura Köyü mevkisinde meydana geldi. Antalya'dan Afyonkarahisar'a giden Murat Çevik yönetimindeki 03 LB 987 plakalı kamyonete, aynı yönde seyreden 33 yaşındaki Selçuk Gül yönetimindeki 18 DC 873 plakalı otomobil arkadan çarptı. Her iki araç yol kenarına savrularak uçuruma yuvarlandı. Kazada otomobilde bulunan 60 yaşındaki Mehmet Alık, 44 yaşındaki Sinan Yılmaz ve 31 yaşındaki Kazım Soysal, araç içinde sıkışarak yaşamını yitirdi. Yaralanan otomobil sürücüsü Selçuk Gül ise ambulansla önce Sandıklı, ardından da Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

İtfaiye ve AFAD ekipleri tarafından araçtan çıkarılan cenazeler Sandıklı Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Kazadan yara almadan kurtulan kamyonet sürücüsü Murat Çevik jandarma tarafından gözaltına alındı.

'OTOMOBİL ÇOK SÜRATLİYDİ'

Karayolunun kenarında patates satan Nuri Özcan, "Otomobil çok süratliydi, kamyonetin arkasından gelip vurdu. Belki de uyudular. Kamyonet şarampole gitti, otomobil de savruldu" dedi.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler