HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otomobil TIR'a arkadan çarptı: 1 ölü, 6 yaralı

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, TIR'a arkadan çarpan otomobilde sıkışan 1 kişi öldü, aralarında bir bebek ile çocuğun da bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Otomobil TIR'a arkadan çarptı: 1 ölü, 6 yaralı

Can pazarının yaşandığı kaza, saat 18.00 sıralarında Milas-Selimiye Karayolu'nun birinci kilometresindeki TOKİ Evleri Mevkisi'nde meydana geldi. Milas'tan Selimiye yönüne giden Hüseyin Yavaş'ın (28) kullandığı 48 LD 604 plakalı otomobil, Mehmet Bilge (34) yönetimindeki 48 U 3116 plakalı TIR'a arkadan çarptı.

Hurdaya dönen otomobildeki yaralılardan ilk olarak, çevreden yetişenler tarafından 4 aylık bebek Nisa Yavaş ile ablası 5 yaşındaki Eda Yavaş çıkartılıp Milas 75. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobil sürücü Hüseyin Yavaş ile yanındaki eşi Dilek Yavaş (24), Tuğçeğin Demir (39), Selma Doğramacı (36) ve Nevcihan Tavas (43) itfaiye ekipleri ile çevredekilerin yaklaşık 45 dakikalık çabası sonucu sıkıştıkları yerden kurtarılıp, ambulanslarla 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne ve İzan Özel Sağlık Hastanesi'ne gönderildi. Tedaviye alınan yaralılardan sağlık durumu ağır olan Dilek Yavaş, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Diğer yaralılardan Nevcihan Tavas ile Selma Doğramacı'nın ise hayati tehlikelerinin devam ettiği bildirildi. Otomobildekilerin Milas Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde asker uğurlamasına katıldıktan sonra Ovakışlacık Mahallesi'ndeki evlerine dönerken kaza yaptıkları öğrenildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler