HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otomobili gasp etmeye kalkışan şüphelilere gözaltı

Gaziantep’te, gasp etmek istedikleri ancak sürücüsünün anahtarını alarak kaçtığı otomobili iterek götürmeye çalışan 2 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Otomobili gasp etmeye kalkışan şüphelilere gözaltı

(DHA) - Dün akşam saatlerinde Deniz Mahallesi'nde kiralık olan 34 FG 7419 plakalı otomobili yıkatmak isteyen Eftal T., otoparka girmek istediği sırada yanına Ahmet Y. bindi. Ahmet Y. elindeki bıçakla tehdit ettiği sürücüden Çağdaş Mahallesi’ne gitmesini istedi. İstediği adrese gelen Ahmet Y. burada kendisini bekleyen arkadaşı Adem Ç. ile buluştu.

ANAHTARLA KAÇTI

Bıçakla tehdit edilerek geldiği adreste Ahmet Y.'nin diğer şüpheli Adem Ç. ile buluşması sırasında oluşan dalgınlıktan yararlanan Eftal T. otomobilin anahtarını alarak kaçtı. İzini kaybettiren Eftal T. daha sonra telefonla aradığı polise ihbarda bulunarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine giden Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, otomobili iterek götürmeye çalışan Ahmet Y. ile Adem Ç.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Bu arada Eftal T.'nin otomobilinde bulamadığı tablet bilgisayar ile cüzdanı da şüphelilerden Adem Ç.'nin evinde bulundu. Gözaltına alınan 2 şüpheli, sorgulamalarının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler