HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otomobilin çarptığı motosikletteki iki kişi hayatını kaybetti

Balikesir’in Ayvalık İlçesi’nde, otomobilin çarptığı motosiklette bulunan Ahmet Bozkurt ve arkadaşı Nazif Küçük, hayatını kaybetti.

Otomobilin çarptığı motosikletteki iki kişi hayatını kaybetti

AYVALIK (Balıkesir), (DHA)- Bugün Ayvalık Altınova’da, İzmir – Çanakkale karayolu çıkışında saat 19.45’de yaşanan kazada, Ahmet Bozkurt (25), 10 BCC 43 plakalı motosikletiyle yola çıktı. Bu sırada önündeki tankeri sollayan Hüseyin Koca (46), kullandığı 44 PN 444 plakalı otomobiliyle motosiklete çarptı. Yola savrulan Ahmet Bozkurt kaza yerinde, askere gitmek üzere hazırlık yapan Nazif Küçük ise Ayvalık Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Orta refüjdeki 3 elektrik direğine çarparak yıktıktan sonra durabilen otomobilin, hız göstergesinin 240 km’de takılı kaldığı ileri sürüldü.

Altınova Jandarma karakoluna teslim olan sürücü Hüseyin Koca, "Ben önümdeki tankeri solladığım sırada, aniden yolun ortasında motosikletin karşıya geçmeye çalıştığını görmemle, çarpmam bir oldu” dedi. Kaza haberi üzerine olay yerine gelen Nazif Küçük ve Ahmet Bozkurt’un yakınları sinir krizleri geçirdi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler