HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otomobille kamyon çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı

Konya'nın Hüyük ilçesinde otomobil ile domates yüklü kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Otomobille kamyon çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı

Kaza, Beyşehir Isparta Karayolu'nun 19. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İ.Ç. yönetimindeki 07 LKG 30 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Mustafa Seyirci idaresindeki 32 YT 183 plakalı domates yüklü kamyonla çarpıştı.

Kaza sonucu otomobil sürücüsü ile 15 yaşındaki kızı Ayşe Çelik sıkıştıkları araç içerisinde hayatını kaybetti. Kazada ölen sürücü ve kızının cansız bedeni sıkıştığı yerden itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından çıkarıldı.

Otomobilden yaralı olarak çıkarılan Havvana Çelik, devrilen kamyonun yaralı sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan Tunahan Adıgüzel ambulansla kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle karayolu uzun süre trafiğe kapalı kalırken, cenazelerin kaldırılmasının ardından ulaşım kontrollü olarak sağlandı. Devrilen kamyon kasasından yola saçılan domatesler ve kasalar ise karayolları ve itfaiye ekipleri tarafından temizlendi. Kazada ölen sürücü ve kızının cansız bedeni otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürerken, Jandarma tedavisinin ardından taburcu olan kamyon sürücüsünü gözaltına aldı.

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler