HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Oturduğu evi tahliye etmemek için oğlunu rehin aldı

Nazilli ilçesinde, oturduğu evi tahliye etmek istemeyen kişi oğlunu rehin aldı.

Edinilen bilgiye göre, 4 çocuk babası Mesut K. (55), annesinden kalan ve üvey ağabeyi İlhami Y. tarafından satılan evi tahliye etmek istemedi. Evin "hileli" şekilde satıldığını iddia eden Mesut K, icra memurlarına zorluk çıkararak, 8 yaşındaki çocuğuyla iki katlı binanın çatısına çıktı. Yanındaki bidonda bulunan kolonya ile oğlunu ve kendini yakacağını belirten Mesut K, kimsenin yaklaşmamasını istedi.

Bunun üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri çağrıldı. Kilitlediği demir kapının ardından bir süre polislerle görüşen Mesut K, ikna olmadı. Annesinden kalan evin üvey ağabeyi tarafından haziran ayında hileli olarak satıldığını öne süren bu kişi, icra memurlarının gitmesini istedi.

Polis, Mesut K'yi ikna edemeyince itfaiye aracının merdiveniyle evin çatısına çıktı. Buradaki ikna çabaları da sonuç vermeyince Mesut K. ile polis memurları arasında arbede yaşandı. Bu sırada kırılan camlar Mesut K. ve polis memurlarının yaralanmasına neden oldu. .

Geçen aylarda denetimli serbestlikten yararlanarak cevaevinden tahliye olduğu öğrenilen Konuklar, cam kesikleri sebebiyle önce Nazilli Devlet Hastanesine, ardından karakola götürüldü. (AA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler