HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Para karşılığı ilişkiye girdiği kadını erkeklere pazarlamış

Adana'da para karşılığı cinsel ilişkiye girdiği Özlem Ü.'ye, fuhuş yapması için müşteri bulduğu öne sürülen 63 yaşındaki Ramazan Ekici, Ahlak Büro Amirliği ekiplerince suçüstü yakalandı.

Para karşılığı ilişkiye girdiği kadını erkeklere pazarlamış

ADANA, (DHA) - Merkez Seyhan İlçesi'nin Çınarlı Mahallesi'nde oturan Ramazan Ekici'nin, evinde fuhuş yaptırdığı bilgisini alan Ahlak Büro Amirliği ekipleri, telefonla arayarak müşteri oldu. Evinin adresini veren Ramazan Ekici, müşteri gibi gelen polisler ile Özlem Ü.'yü buluşturdu. Polis seri numaralarını aldığı paralardan kadına 50 lira Ramazan Ekici'ye de 20 TL verdi. Ardından da Ramazan Ekici'yi 'fuhşa teşvik, aracılık etmek ve imkan sağlamak' suçundan gözaltına aldı. Fuhuş yapan Özlem Ü. de ifadesini almak için emniyete getirdi. Özlem Ü., 5 yıl önce eşinden kendisine bakmadığı için boşandığını, daha sonra da iş bulamadığı için fuhuş yaptığını 1 yıldır da Ramazan Ekici'nin kendisine müşteri bulduğunu söyledi.

Suçlamaları kabul etmeyen Ramazan Ekici, Özlem Ü.'yü tanıdığını ancak para karşılığı 3-4 kez birlikte olduklarını söyleyerek, aracılık yaptığı iddiasını kabul etmedi. Ramazan Ekici, sorgusunun ardından adliyeye sevk edilirken genç kadın ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler