HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Park kavgası kanlı bitti: 3 ölü

İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde oto park yüzünden yaşanan yer tartışması sonucunda çıkan kavgada 3 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Park kavgası kanlı bitti: 3 ölü

Güvenlik kaynaklarına dayanan bilgilere göre, gece saat 23.45 sıralarında Beşyüzevler Mahallesi Eski Edirne Asfaltı 127 ile 129 numarada bulunan Rumeli Şarküteri ve Zengin Emlak Gayrimenkul adlı şirket işleten iki esnaf arasında, park edilen 34 BRS 84 plakalı araç yüzünden çıkan bıçaklı kavga sonucu 3 kişinin yaşamını yitirdiği, 2 kişinin de yaralandığı belirtildi.

[**

**](http://video.mynet.com/habervideo/Parkta-bicakli-kavga-3-olu/555470/)

İddiaya göre, Rumeli Şarküteri'den Hüseyin Hacıoğlu (59), dükkanının ön tarafına park ettiği aracını kaldırılması için Ramazan Turan'a uyarıda bulunuldu. Park meselesi nedeniyle Turdan ile Hacıoğlu arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgadan sonra olay yerinden uzaklaşan Hüseyin Hacıoğlu, bir süre sonra kardeşi Muharrem Hacıoğlu (57) ve kardeşinin çocuğu olan kuzeni Melih Hacıoğlu (30) ile elindeki bıçak ve satırla tartışma yaşanan yere tekrar geri döndü. İkinci kez yaşanan bıçaklı ve satırlı kavgada Zengin Emlak Gayrimenkul adlı şirketten Ramazan Turan ile Bekir Turan (32), Rumeli Şarküteri'den de Hüseyin Hacıoğlu, Muharrem Hacıoğlu ve Melih Hacıoğlu ağır şekilde yaralandı.

Yaralıların tümü olay yerine gelen ambulanslar ile Gaziosmanpaşa'daki Özel İstanbul Şafak Hastanesi'ne sevk edildi. Ağır yaralı olan Hüseyin Hacıoğlu Şafak Hastanesi'nde, Ramazan Turan sevk edildiği Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Cerrahi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, kardeşi Bekir Turan da (32) İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Vücutlarının bazı bölgelerinden hafif şekilde yaralı olarak Özel İstanbul Şafak Hastanesi'nden Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Muharrem Hacıoğlu ile Melih Hacıoğlu burada ayakta tedavi gördükten sonra taburcu edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası dedektifleri, taburcu edilen zanlıları sorguya aldı.

İki esnaf arasında daha önceden de benzeri kavga sebebiyle husumet bulunduğu, bu nedenle sık sık karşı karşıya geldikleri öğrenildi.

Polis, cinayetle ilgili başlattığı soruşturmayı genişleterek sürdürüyor.

İHA

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler