HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Parkta 3 çocuğa taciz iddiasına 23 yıl hapis istemi

Bolu'da parkta oyun oynayan 3 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 57 yaşındaki Mustafa Y.'nin, 23 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanmasına başlandı.

Parkta 3 çocuğa taciz iddiasına 23 yıl hapis istemi

Olay, geçen Ekim ayında Yukarı Soku Mahallesi'ndeki çocuk parkında meydana geldi. İşitme ve zeka geriliği bulunan Mustafa Y., parkta oynayan kız çocukları 10 yaşındaki S.Ş., 12 yaşında S.Y. ve 13 yaşındaki D.Y.'ye cinsel organını göstererek cinsel istismar ve tacizde bulundu. Çocukların olayı ailelerine anlatmalarıyla tutuklanan Mustafa Y., 'Çocuğa karşı cinsel taciz' ve 'Çocuğun cinsel istismarı' suçlarından hakim karşısına çıktı. Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada mağdur çocuklar ve aileleri de hazır bulundu. 23 yıla kadar hapis cezası istenen sanık Mustafa Y., suçlamaları reddederek, "Ben bu çocukları ve ailelerini tanımam. Ben parka spor yapmaya gitmiştim. Sporumu bitirdikten sonra eve döndüm. Çocukları görmedim, suçsuzum" dedi. Mağdurlardan S.Y.'nin anne ve babası şikayetlerinden vazgeçerken, diğer çocukların aileleri şikayetçi olduklarını, sanığın cezalandırılmasını istedi.

Mahkeme heyeti, sanığın akıl sağlığının yerinde olup olmadığının belirlenmesi için hastaneye sevk edilmesine ve tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler