HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Patates köfte istedim, yapmadı öldürdüm"

İstanbul Balat'ta 2 aylık hamile olduğu öğrenilen Mahmure K., nikahsız yaşadığı eşi tarafından çocuklarının gözü önünde hunharca katledildi.

"Patates köfte istedim, yapmadı öldürdüm"
13 yaşındaydı ilk çocuğuna hamile kaldı. 19 yaşına geldiğinde 2 çocuğu vardı ve 2 aylık hamileydi. "Çocuk gelin" Mahmure, 6 yıldır nikahsız yaşadığı kişi tarafından önce dakikalarca sopayla dövüldü, ardından da 47 bıçak darbesiyle öldürüldü. Cinayetin yemek tartışması nedeniyle işlendiği iddia edildi.
[ ****](http://video.mynet.com/habervideo/Fatih-te-vahset/1461295/)
31 yaşındaki Zülfikar B., 2 aylık hamile olan 19 yaşında ki Mahmure K.’yi 47 yerinden bıçaklayarak öldürdü. K.’nin darbeyi en fazla göğüs ve boğaz bölgesinden aldığı belirtildi. Zülfikar B.'nin karısını bıçaklamadan önce de sopayla dövdüğü iddia edildi.
Zülfikar B'nin polise verdiği ilk ifadesinde "Patates köfte yapmasını istedim. Yapmayınca tartışmaya başladık. O sırada kendimi kaybetmişim" dediği iddia edildi.
**POLİSE TESLİM OLDU**
Eşini hunharca öldürdüğü iddia edilen zanlı suç aleti bıçakla birlikte yanına biri 1,5 diğer 5 yaşında olan 2 çocuğunu da alarak Şehit Tevfik Fikret Polis Merkezi’ne giderek teslim oldu. Zanlının teslim olmasının ardından şahsın oturduğu adrese gelen polis kan gölüne dönmüş daireyle karşılaştı. Her hangi bir ihtimale karşı olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının yaşayıp yaşamadığını kontrol etti. Yapılan kontrolde genç kadının hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
**ŞİDDET GÜNDÜZ BAŞLADI**
Olay Yeri İnceleme Ekipleri evde detaylı bir inceleme yaptı. Kadının cesedi incelemelerin ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kadının cesedi çıkartılılırken bir komşu kadın, "14 yaşından beri çile çekiyor, işkence görüyor. Belki mezarında rahat eder" dedi. Komşularının iddiasına göre gündüz başlayan şiddet gün boyu sürdü. Kimliğinin açıklanmasını istemeyen bir kişi, "Gündüz aile kavgası yüzünden buraya polis geldi. Bizim defalarca telefon etmemize rağmen polis eve girip şahsı gözaltına almadı" dedi.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler