HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pendik'te trafik kazası

Pendik Alt Kaynarca'da meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre, hastanede yatmakta olan akrabalarını ziyaret etmek için Kadıköy istikametine seyreden Altınyaprak Ailesi'nin içinde bulunduğu 34 SJL 59 plakalı Renault Maneger marka otomobil, Alt Kaynarca istikametine geldiğinde önünde seyreden ve Şevket Ayazlı'nın kullandığı Destebaşı Nakliyat firmasına ait 34 UA2068 plakalı TIR'ı sollamak istedi.

Pendik'te trafik kazası

Ancak sürücü Hüseyin Altınyaprak'ın (44) kullandığı otomobil, hatalı sollama ve aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak, TIR'ın altına girdi. Kazada, şoför Hüseyin Altınyaprak ve annesi Şaziye Altınyaprak (74) ve eşi Hasan Altınyaprak (76) ise araç içinde sıkıştı. Hasan Altınyaprak'ın sıkıştığı yerde öldüğü belirlendi.

Araç içinde sıkışan yaralıların kurtarılması için itfaiyeye haber verildi. Kurtarılan anne ve oğlu, ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hasan Altınyaprak'ın cesedi ise, Pendik Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Kazanın ardından hastaneye koşan Altınyaprak ailesinin yakınları, gözyaşları içinde bilgi almaya çalıştı.

Kazanın meydana geldiği İstanbul-Ankara karayolunda trafik, İstanbul istikametine yaklaşık 30 dakika süreyle kapatılırken, itfaiye ekiplerinin hurdaya dönen aracı kaldırmasıyla trafik normal akışına döndü. Özel otonun arkadan çarptığı TIR'ın şoförü, konuşmamayı tercih etti. İnşaat için kum taşıyan şoför Şevket Ayazlı, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler