HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Peynir otu toplamaya giden 4 kadın nehirde akıntıya kapıldı

Siirt’i Pervari ilçesine bağlı Yukarıbağcılar köyünde oturan ve Herekol Dağı eteklerinde peynir otu toplamaya giden 4 kadın geçmek istedikleri Masido Nehri’nde akıntıya kapıldı.

Kadınlardan biri köylüler tarafından kurtarılırken, birinin cesedi çıkarıldı. Kayıp olan 2 kadın ise aranıyor.

Pervari ilçesine bağlı Yukarıbağcılar Köyü’nde oturan Hediye Eryılmaz, Amine Gürbüz, Azime Taraman ve Nuriye Taraman akşam saatlerinde Van’ın Çatak ilçesi yakınlarında bulunan Herekol Dağı eteklerinde peynir otu toplamaya çıktı. Dağ yamacına gitmek için Masido Nehri’ni geçmeye çalışan 4 kadın akıntıya kapıldı. Akıntıya kapılan kadınların çığlıklar içinde sürüklendiğini gören çevredeki köylüler yardıma koştu. Kadınlardan Azime Taraman köylüler tarafından nehirden sağ çıkarılırken, Nuriye Taraman’ın ise cesedi bulundu. Nuriye Taraman’ın cesedi Van’ın Çatak ilçesi devlet hastanesine götürülürken, Azime Taraman ise Pervari Devlet Hastanesi’ne götürülüp tedaviye alındı. Akıntıya kapılan Hediye Eryılmaz ile Amine Gürbüz ise halen aranıyor.

ARAMA-KURTARMA ÇALIŞMALARINA ARA VERİLDİ

Siirt’in Pervari İlçesi Yukarıbağcılar Köyü’nden Herekol Dağı eteklerine peynir otu toplamaya giderken Masido Nehri’nde akıntıya kapılan 4 kadından hayatını kaybeden Nuriye Taraman’ın cesedi Çatak Devlet Hastanesi’ne getirildi. Hediye Eryılmaz ve Amine Gürbüz için Jandarma veafad ekipleri tarafından yapılan arama çalışmalarına ise karanlık nedeniyle ara verildi. Arama çalışmalarının Sabah başlayacağı bildirildi. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler