HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pişmanlığından "pişman" oldu ama...

Bursa' da polis merkezine giderek pişman olduğunu söyleyen ve 10 yıl önce arkadaşını öldürdüğünü belirterek itiraflarda bulunan 35 yaşındaki Hacı Aydın, eşine kızdığı için yalan söylediğini belirtti.

10 yıl önce arkadaşını öldürdüğünü belirterek itiraflarda bulunan 35 yaşındaki Hacı Aydın, İstanbul'da çıkarıldığı mahkemede pişmanlığından “Pişman oldu. Hacı Aydın, mahkemede verdiği ifadesinde, eşine kızdığı için böyle bir yalan söylediğini, aslında kimseyi öldürmediğini söyledi. Ancak mahkeme Hacı Aydın'ın tutuklanmasına karar verdi.

BURSA'DA PİŞMAN OLUP İTİRAF ETTİ

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde polis merkezine giden Hacı Aydın, şimdiki eşinin ağabeyi Muhittin Kızılaslan'ı 10 yıl önce İstanbul'da bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etmişti. Hacı Aydın, 2006 yılının Mart ayında arkadaşını 27 bıçak darbesi ile öldürdüğünü söyleyerek, daha sonra cenaze için gittiği taziye evinde Muhittin Kızılaslan'ın kızkardeşine aşık olarak evlendiğini öne sürmüştü. Şüpheli, 10 yıldır vicdan azabı çektiğini, bu nedenle, cinayet işlediği için pişman olup itirafta bulunduğunu belirtmişti.

İSTANBUL'DA BİR KEZ DAHA PİŞMAN OLDU

Bursa'daki işlemlerinin ardından İstanbul'a getirilen şüpheli, Cinayet Büro Amirliği'nde kendisini sorgulayan polisleri şoke eden sözler söyledi. Bursa polisine söylediği her şeyin yalan olduğunu söyleyen Hacı Aydın, eşine kızdığını, ondan intikam almak için böyle bir yalan uydurduğunu iddia etti.

Akşam saatlerinde Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne sevk edilen şüpheli, savcılıkta da ifadesini değiştirmek istediğini, cinayet işlemediğini savundu.

MAHKEME TUTUKLADI

Savcılık tarafından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen Hacı Aydın, arasının bozuk olduğu eşinden intikam almak amacıyla böyle bir yalan söylediğini tekrarladı. Pişmanlığından “Pişman olduğunu söyleyen Hacı Aydın, kimseyi öldürmediğini öne sürdü.

Ancak mahkeme heyeti, Bursa'da yaptığı itirafları dikkate alarak Hacı Aydın'ın tutuklu yargılanmasına karar verdi. Katıl zanlısı cezaevine konuldu.

SORUŞTURMA DOSYASI YENİDEN AÇILDI

Öte yandan, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü, 10 yıl önce meydana gelen cinayetle ilgili soruşturma dosyasını yeniden açtı. Cinayetle ilgili o zaman yapılan işlemlerin, alınan ifadelerin tekrar titizlikle inceleneceği öğrenildi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler