HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Piyango şakası başına dert açtı

“İkramiye bana çıktı” diyerek sosyal medya üzerinden fotoğraf paylaşan kişi yaptığına bin pişman oldu.

Piyango şakası başına dert açtı

Aydın’ın Didim ilçesinde fotomontajla hazırladığı bileti “İkramiye bana çıktı” diyerek sosyal medya üzerinden paylaşan kişi telefon yağmurunu tutulunca şaka yaptığına bin pişman oldu.

Milli Piyango İdaresi’nin yılbaşı özel çekilişinde çeyrek bilete çıkan 50 milyon liralık büyük ikramiyenin ikisi Aydın’a isabet etti. Talihlilerin ortaya çıkmaması üzerine Ali Çakır isimli bir vatandaş, fotomontajla hazırladığı bileti “İkramiye bana çıktı” diyerek sosyal medya üzerinden paylaştı. Çakır paylaşıma, "İyi günlerde harcarız umarım" notunu düştü. Evli ve iki çocuk babası olan Ali Çakır’ın yaptığı bu şaka başına dert oldu.

Ali Çakır’ın biletli fotoğrafının kısa sürede birçok kez paylaşılmasının ardından Çakır, şaka yaptığını belirttiği bir video paylaştı. Çakır videoda, “Milli Piyango ile alakalı bir şaka yapalım dedik. Zengin falan değilim, bana çıkmadı. Paylaşımım sonrası telefonlarım susmuyor, kilitlendi. Lütfen beni aramayın, vallahi billahi ben değilim" dedi. Ali Çakır, diğer video paylaşımında ise "Benim tabiatım komple şaka. Ama harbi harbi şaka yaptım ben, yapıştırdım. Şimdi de milleti kendime inandırmaya çalışıyorum. Zengin falan olmadım. Olsam burada ne işim var zaten? Şimdiye çoktan kaçmıştım. Herkesten özür diliyorum" ifadesini kullandı.

(İHA)

En Çok Aranan Haberler