HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

PKK Batman'da polis aracını taradı:1 komiser şehit oldu

Batman'da PKK'lılar sivil polis ekibine ateş açtı. Saldırıda bir komiser ile bir polis yaralandı. Saldırıda yaralanarak hastaneye kaldırılan komiser yardımcısı Burhan Gatfar şehit oldu.

Kentin, Hasankeyf yolu üzerinde bulunan Dolum Caddesi üzerinde görev yapan sivil polislerin bulunduğu otomobile saat 15.45 sıralarında PKK'lıların otomatik silahlarla ateş açtı. Harekat halindeki otomobilde bulunan Batman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli komiser ile polis yaralandı.

Henüz kimlikleri açıklanmayan yaralılardan Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınırken, komiserin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Güvenlik güçleri saldırının ardından kaçan teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlattı.

YARALANAN KOMİSER YARDIMCISI HAYATINI KAYBETTİ

Batman'da Terör örgütü PKK mensuplarınca sivil polis aracına düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan komiser yardımcısı Burhan Gatfar, şehit oldu.

Korik Caddesi'ndeki hemzemin geçitte uygulama için bekleyen polis aracına teröristler tarafından uzun namlulu silahla ateş açılması sonucu yaralanan Batman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli Gaftar, tedavi altına alındığı özel hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılmadı.

Elazığ nüfusuna kayıtlı 2 çocuk babası Burhan Gatfar'ın eşinin de komiser yardımcısı olduğu öğrenildi. Vali Azmi Çelik ve İl Emniyet Müdürü Necati Denizci de hastaneye geldi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler