HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

PKK’lı Terörist Çerkezköy’de Yakalandı

PKK'ya lojistik destek sağladığı belirtilen şüpheli, Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yakalandı.

PKK’lı Terörist Çerkezköy’de Yakalandı

Terör örgütü PKK üyesi olduğu ve örgüte lojistik destek sağladığı iddia edilen bir şüphelinin Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bir otelde kaldığı yönünde ihbar alan polis ekipleri, düzenlediği operasyonla şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.

Olay, Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'ndeki bir otelde meydana geldi. İhbar üzerine harekete geçen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK üyesi olduğu ve örgüte lojistik destek sağladığı öne sürülen 25 yaşındaki Servet K.'nin, bölgedeki bir otelde kaldığını belirledi. Otele sabah saat 05.00 sıralarında ani bir baskın düzenleyen ekipler, şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.

İfadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Servet K.'nin terör suçlarından 51 kaydının olduğu ve hakkında 10 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, daha sonra adliyeye sevk edildi. Servet K., adliyedeki işlemlerinin ardından hakkındaki cezasının infazı için Tekirdağ Cezaevi'ne gönderildi.

İHA

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler