HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Plakası çamurla kamufle edilen minibüs polisi alarma geçirdi

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve diğer birimlerdeki ekipler, Bursa'dan Bilecik istikametine seyir halinde olan ve plakası çamurla kapatılan minibüsü durdurdu.

200 kilo fazla yükü olduğu ve para cezası almamak için plakayı gizlediği öğrenilen sürücü, idari para cezasına çarptırıldı.

Şanlıurfa´nın Suruç ilçesinde yaşanan patlama ile başlayan gerginliğin ardından teyakkuz haline geçerek kuş uçurtmayan İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli araç veya şahıslara göz açtırmıyor. Önceki akşam Ankara'dan Bursa istikametine seyir halinde olan Diyarbakır plakalı araca yönelik operasyonun ardından, bugün de Bursa'dan Bozüyük istikametine seyir halinde olan plakası çamurla gizlenmiş minibüs durdurularak didik didik arandı.

UYANIK BABA SUÇU KIZINA ATTI AMA

Bursa'dan Bozüyük istikametine gitmekte olan beyaz renkli minibüsün plakasının çamurla kapatılmış olması şüphe uyandırırken, ihbar üzerine belirtilen minibüs İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Özdilek Köprülü kavşağı mevkiinde durduruldu. Minibüs içerisinde yapılan aramada, kavun dolu olduğu görülürken, Emniyet ekiplerinin sürücü 49 yaşındaki S.Ş.'ye minibüsün plakalarının neden çamurla kamufle edildiğinin sorulması üzerine uyanık baba, bunu kızının yaptığını söyledi.

EMNİYET EKİPLERİ SORGUYU SÜRDÜRÜNCE İTİRAF ETTİ

Sürücü S.Ş., önce kızı 4 yaşındaki Z.Ş.'nin çamurla oynarken plakaları gizlediğini iddia etti. Sürücünün beyanına inanmayan emniyet ekipleri ısrar edince sürücü S.Ş., gerçek nedeni itiraf etmek zorunda kaldı. Sürücü, Bursa'dan aldığı kavunları Ankara'ya götürdüğünü, İnegöl çıkışındaki Karayolları Denetim İstasyonuna girmemek için plakayı gizlediğini söyledi. Yaklaşık 200 kilo fazla yükü olduğu için para cezası almamak için plakayı gizleyen sürücü, idari para cezasına çarptırıldı.

Aracın arka ve ön plakasını su ile temizleyen sürücü, yoluna devam etti. (İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler