HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polis, bıçaklı saldırganı ayağından vurarak etkisiz hale getirdi

Antalya'da polise bıçakla saldıran bir kişi polis tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Konuksever mahallesi 799 sokak üzerinde bir apartman dairesinde meydana geldi. İddiaya göre epilepsi hastası olduğu öne sürülen Halil K.(40), ayrıldığı eşi Fatma M. ile bir süre tartıştı. Tartışma kavgaya dönünce çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis memurlarına kendisine yaklaşmamasını söyleyen Halil K.'yi ikna etmek için ekipler uzun süre uğraştı. Ekiplerin müdahale etmek istemesi üzerine Halil K. eline geçirdiği bir bıçakla polise saldırarak bir polis memurunu elinden ve kolundan yaraladı.

Polisi elinden yaralayan Halil K. kaçmak isterken bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.Bu sırada yere düşen zanlıya bazı polis memurlarının sinirlerine hakim olamayarak vurmak istediği görüldü. Yerde yatan Halil K.'ye eski eşi Fatma M.'nin olduğu öne sürülen bir kadın da çığlık atarak yaklaşmak istedi. Kadının yaklaşma isteği de zanlının kadına zarar vereceği düşüncesiyle polisler tarafından engellendi.

Halil K. olay yerindeki ambulansın ilk müdahalesinin ardından Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler