HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polis, Dikmen saldırganlarını arıyor

Ankara Dikmen’de Cihan Haber Ajansı kameramanı Bilal Oflaz ve bir polis memurunun yaralandığı olayın zanlıları, fotoğraf karelerine yansıdı.

Polis, Dikmen saldırganlarını arıyor
Emniyet, zanlıların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
Dikmen Vadisi’nde kentsel dönüşüm kapsamında gecekonduların yıkım ihalesini alan firma görevlileri ile vadi sakinleri arasında silahlı çatışma çıkmıştı.
[** **](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/dikmen-saldirganlari-araniyor-zanlilar-fotograf-karelerine-yansidi/11566/1417547/)
Karşılıklı pompalı tüfekler ve tabanca kullanılan olayda Cihan Haber Ajansı kameramanı Bilal Oflaz ve polis memuru Uğur Eroğlu çenelerine isabet eden saçma ile yaralanmıştı.
**NELER OLMUŞTU?**
Ankara’da Dikmen Vadisi’nde yıkım işi ihalesini alan şirket görevlileri ile gecekondu sakinleri arasında çıkan kavgada, 1’i polis, 1’i basın mensubu olmak üzere 7 kişi yaralandı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkım işi ihalesi verilen şirket görevlileri, çalışmalarını yapmak üzere Dikmen Vadisi’ne geldi. Dikmen Vadisi’nde yıkılacak gecekondu sakinleri ve bunlara destek veren bir gurup ile yıkım ekibi arasında kavga çıktı.
Pompalı tüfek ve tabancanın kullanıldığı kavgada, Ankara Emniyet Müdürlüğü Foto Film Şube Müdürlüğü’nde görevli Uğur Eroğlu ile CİHAN Haber Ajansı Kameramanı Bilal Mikail Oflaz’ın da aralarında bulunduğu 7 kişi yaralandı.
[** **](https://www.mynet.com/polis-haber-listesi)

[

****](http://sayyac.mynet.com/tiklama/380?tags=marcamarcahabertextlink&url=http%3A%2F%2Fmarcamarca.com.tr%2Fowundys-marka-271-tum-liste.aspx%3Fref%3Dmynettxt)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler