HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polis kurşunu ile vuruldu, "beni cezaevine götürün" diye bağırdı

Devriye görevi yapan polisler tarafından fark edilen ve gözaltına alınmak istenen, hırsızlık suçlarından aranan 3 şüpheli, ekmek bıçaklarıyla polis ekiplerine saldırdı.

Polis kurşunu ile vuruldu, "beni cezaevine götürün" diye bağırdı

BURSA'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde devriye görevi yapan polisler tarafından fark edilen ve gözaltına alınmak istenen, hırsızlık suçlarından aranan 3 şüpheli, ekmek bıçaklarıyla polis ekiplerine saldırdı. Polis, ihtara uymayarak bıçakla saldırmaya devam eden şüphelilerden Ulaş Büyükdağ'a ateş açtı. Bacağından yaralanan ve "Hastaneye değil, cezaevine gitmek istiyorum" diye bağıran Büyükdağ ambulans ile hastaneye gönderilirken, iki arkadaşı ise, biber gazı ile etkisiz hale getirildi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri merkez Osmangazi İlçesi'nde devriye gezerken, çok sayıda hırsızlık suçuyla aranan Ulaş Büyükdağ, Sezer Yılmaz ve Yunusemre Kızıltaş’ı fark etti. Şüphelileri yakalamak için destek kuvvet isteyen polisleri gören 3 şüpheliyle kaçmaya başladı. Çevrede yaklaşık 2 saat süren aramalar sonrası Ulaş Büyükdağ, Sezer Yılmaz ve Yunusemre Kızıltaş’ı Karaman Parkında otururken gören polis ekipleri, yeniden destek istedi. Bu sırarda polisleri fark eden üç şüpheli, yanlarında taşıdıkları ekmek bıçaklarıyla güvenlik güçlerine saldırdı. Saldırıda bir polis memuru elinden yaralandı.

Sevk edilen motosikletli Yunus Timleri şüphelilere ellerinden bıçaklarını bırakmalarını aksi halde ateş açacaklarını söyledi. Uyarıya uymayarak tekrar bıçakla saldıran Ulaş Büyükdağ’a, polis tarafından ateş açıldı. Üç kurşunla bacağından yaralanan Büyükdağ kelepçelenerek gözaltına alındı. Kaçmaya çalışan Sezer Yılmaz ve Yunusemre Kızıltaş ise, biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirildi. Polis tarafından çağırılan ambulans ile hastaneye sevk edilmek istenen Ulaş Büyükdağ, "Kurşunla vuruldum. Hastaneye değil, cezaevine gitmek istiyorum" diye bağırarak, direndi.

Zorla hastaneye götürülen Büyükdağ, burada Acil Servisin kapısını tekmeledi. Gözaltına alınan Sezer Yılmaz ve Yunusemre Kızıltaş polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler