HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Polis neden bir şey yapmıyor?'

Trafikte ardı arkası kesilmeyen skandal görüntülere bir yenisi daha eklendi. Okuyucumuzun yolladığı video ve oradaki bir ayrıntı insanı gerçekten şoke ediyor...

Mynet WhatsApp Haber Hattı'mıza Kahramanmaraş'tan ulaşan okuyucumuz Serdar D. şahit olduğu akıl almaz olayın videosunu ve bilgilerini bizle paylaştı. İnsanın tüylerini ürperten video kaydı Serdar D'nin verdiği bilgilere göre şöyle gelişiyor.

Kahramanmaraş merkeze bağlı Binevler Mahallesi bağlantı yolunda seyreden ağır yük kamyonu kasasında hiçbir güvenlik önlemi olmadan hatta arka kapağı bile yerinde olmadan yüzlerce ağırlıktaki kayaları gelişi güzel atılmış bir şekilde taşıyor. Devasal kayaların yola düşmesi ve onlarca insanın ölümüne neden olacak bir kazaya sebebiyet vermesi an meselesi. Ya da kasadan yuvarlanıp bir yayanın canına mal olmaması sadece bir mucize. Ve tüyler ürperten bu videodaki en can alıcı yere gelecek olursak: Evet! Bu devasal taşları ölüm saçarak taşıyan kamyon bir polis otosunun yanından geçiyor ve okuyucumuzun da anlattığına göre hiçbir müdahalede bulunulmuyor.

"POLİS NEDEN BİR ŞEY YAPMIYOR?"

Okuyucumuz karşılaştığı ve videoya alıp herkesin görmesini istediği olayı şöyle anlatıyor:

Burası Kahramanmaraş merkeze baglı Binevler Mahallesi. Sabahın erken saatleri ve tam mesai saati, görüldüğü üzere insan hayatı ne kadar ucuz. Koca koca taş parçalarını taşıyan kamyonda gereken hiçbir güvenlik tedbiri alınmamış, olası bir faciaya davetiye çıkartıyor. Üstelik 50 metre aşağısında bir polis arabasının yanından geçiyor, o bile müdahalede bulunmuyor, polis neden bir şey yapmıyor? Üstüne bir de kırmızı ışıkta geçip yayaların yanından süratla geçiyor. Tam viraj aldığı sahnedeki kamyonun sağ tarafına yatış şekline ve sağ tarafta bekleyen yayalara dikkat etmenizi istiyorum. MYNET'in sık sık gündeme getirmesi, bu haberleri hep yapması sayesinde belki bu tarz faciaları önleyebiliriz. Emniyet tüm personelini bilinçlendirmeli ve bu tür olaylara bir insanın hayatına mal olmadan müdahale edilmelidir. Gerekli tedbirlerin alınması için haberi yayınlamanızı rica ediyorum. Saygılarımla - Serdar D. KAHRAMANMARAŞ/MERKEZ

MYNET HABER EKİBİ OLARAK BİZİM YORUMUMUZ NE?

Gün geçmiyor ki bu ve buna benzer videolar almayalım. İçlerinden en etkilendiklerimizi, yoğun Türkiye gündemi arasında yetiştirebildiklerimizi sizlerle paylaşabiliyoruz. Günde en az 1 ya da 2, ayda onlarca bu tür videolar okuyucularımız tarafından bize gönderiliyor. Emniyet yetkililerinin bir an önce trafikte ölüm saçan her olay için en sıkı önlemleri alıp, can kurtaracak her türlü uygulamayı devreye sokmalarını diliyoruz. Trafikteki sürücülerimiz için ise en ufak kurala bile mutlaka riayet etmelerini rica ediyoruz.

UNUTMAYIN! ÖNEMSENEN KÜÇÜK BİR KURAL, BÜYÜK BİR HAYAT KURTARABİLİR. (Mynet)

NOT: WhatsApp hattımıza gün içinde yüzlerce görüntü, video ve haber düşmektedir. Tahmin edersiniz ki aşırı bir yoğunluk oluşmaktadır. Haberleriniz görevli editör arkadaşlarımız tarafından sırasıyla değerlendirilmekte ve kullanılmaya çalışılmaktadır.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler