HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polisin 'dur' ikazlarına uymayan şüpheli vurularak yakalandı

Gaziantep’te çalıntı otomobille kaçan ve hakkında suç kayıtları olan B.K., polisin ‘dur’ uyarısına uymayınca bacağından vurularak yakalandı.

Polisin 'dur' ikazlarına uymayan şüpheli vurularak yakalandı

Olay, akşam saatlerinde Kolejtepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; 27 LF 581 plakalı otomobil dün gece Ocaklar Mahallesi'nden çalındı. Polis ekipleri çalıntı otomobilin Cumhuriyet Mahallesi'nde fark etti ve sürücüye durması için uyarıda bulundu. Ancak, sürücü B.K., 'dur' uyarısına uymadı ve Çocuk Polisi Şube Müdürlüğü önünde polis, havaya uyarı ateşi açtı.

Sürücü yine durmayınca telsiz anonsu ile takviye ekiplerle otomobilin önü Kolejtepe Mahallesi yakınlarında durduruldu. Yolun kesildiğini fark edince geri dönerek kaçmayı sürdürmek isteyen B.K.'nın kullandığı otomobilin lastiklerine polisler tarafından ateş açıldı. Araca isabet eden kurşunlarla panikleyen sürücü B.K., otomobilden inerek yaya olarak kaçmaya başladı. İkazlara rağmen kaçmayı sürdüren şüpheli B.K., bir polis memuru tarafından bacağından vuruldu. Yaralı yakalanan B.K., çağırılan ambulansla tedavi için Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede tedaviye alınan şüphelinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Lastiklerine ve camlarına kurşun isabet eden otomobil ise olay yeri inceleme ekipleri tarafından uzun süre incelendi. Dün gece çalınan otomobilin içinde bir miktar uyuşturucu bulundu. Otomobil olay yerindeki incelemelerin ardından çekiciyle Emniyet Müdürlüğü otoparkına götürüldü.

Hastanede tedavisi süren şüpheli B.K.'nin ise çeşitli suçlardan sabıkalı olduğu öğrenildi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler