HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polisin vurduğu çocuklardan biri öldü

Erzurum'da otomobili ile çarpıp telef ettiği bir ineğin sahipleri tarafından linç edilmek istenen sürücüyü polis, iki kişiyi silahla yaralayarak kurtarabildi.

Polisin vurduğu çocuklardan biri öldü

Polisin tabancayla vurduğu çocuklardan biri yaşamını yitirdi.

Olay dün saat 21.15'de merkez Palandöken ilçesi Maksut Efendi Mahellasindeki Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde meydana geldi. Otomobili ile Erzurum kent merkezinden Pasinler ilçesine doğru giden E.A. yönetimindeki otomobil, aniden yola çıkan bir ineğe çarptı. İneğin telef olması üzerine hayvanın sahibi F.Ç (14) ile ağabeyi İ.Ç. (16) sürücü ile tartıştı. İki kardeşin haber vermesi üzerine olay yerine yaklaşık 300 metre uzaklıktaki mahallede oturan akrabaları, ellerinde bıçak ve demir sopalarla geldi. Grup, otomobil sürücüsü E.A.'ya saldırdı.

Polis linç girişimini havaya ateş açarak önlemek istedi, ancak başarılı olamadı. Bu sırada saldırganlardan biri sürücü E.A.'yı sağ koltuk altından bıçakladı. Bunun üzerine polislerden biri, tabancası ile açtığı ateş sonucu F.Ç. ile İ.Ç.'yi vurdu. Yaralanan iki kardeş Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesinde, sürücü E.A. ise Palandöken Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Açılan ateş sonucu karın boşluğundan yaralanan ve ameliyata alınan F.Ç. ise tüm çabalara karşın kurtarılamadı ve öldü.

Yaşanan arbede üzerine bölgeye çok sayıda takviye polis gönderildi. Toplanan kalabalık ise dağıtıldı. Karayolunda telef olan inek Büyükşehir Belediyesi tarafından kaldırılırken, saldırganları yaralayan polis memuru ile görgü tanıklarının ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.Herhangi bir olaya karşılık polis gece boyu hastane önünde önlem aldı. F.Ç.'nin cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Erzurum Adli Tıp Merkezine kaldırıldı.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler