HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polisler, trafik kazasında otomobil altında kalmaktan kıl payı kurtuldu

Kadıköy'debir otomobil , park halindeki araca daha sonra elektrik direğine çarparak güçlükle durabildi.

Kazadan kısa süre önce hırsızlık ihbarı için olay yerine gelen polis ekipleri aracın elektrik direğine vurup durması ile otomobilin altıdan kalmaktan kıl payı kurtuldu. Kazanın etkisiyle aracın lastiği çatıya fırlaması dikkat çekti.

Olay, Erenköy Mahallesi ,Şemsettin Günaltay Caddesi Bostancı istikameti 175 numara önünde 02. 30 sıralarında meydana geldi.İddiaya göre Burak Özer yönetimindeki 34 BK 4265 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak önce cadde üzerinde park halindeki 48 M 6517 plakalı otomobile ardından da kaldırım üzerinde bulunan elektrik direğine çarparak güçlükle durabildi.Aynı cadde üzerinde hırsızlık ihbarı için olay yerine gelen polis ekipleri takla atan aracı altında kalmaktan kıl payı kurtuldu. Otomobil,ilk önce park halindeki otomobile daha sonra elektrik direğine çarparak durabildi.Kaza esnasında aracın kopan lastiği hırsızlık olayını gerçekleştiği restoranın çatısına fırladı. Kazada sürücü Burak Özer ile yanında bulunan Damla Uras yaralandı sıkıştı. Sıkışan Burak Özer ile Damla Uras itfaiye ekipleri araçtan çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar ambulanslarla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada park halinde duran plakalı araç ile bir polis aracı hasar gördü.

İtfaiye ekipleri , otomobilim fırlayan lastiğini çatıya çıkarak aşağıya indirdi.

Hırsızlık olayının gerçekleştiği restoran sahibi Tahsin Karaman : " bizim bir hırsızlık olayı oldu. Alarm çaldı, iş yerine geldik.Polisler içerideki kamera kayıtlarına baktı. Polis arkadaşlar tutanak için merkezi aradılar. Bizde hırsız içeriden aldığı cüzdanı dışarı atmış düşüncesiyle sokağa baktık, bulamadık. Araç bayağı hızlıydı. Hızını direk kesti önce. Sonra arabaya vurdu. Direk olmaza bizi de burada biçerdi. Araba havada ters döndü.Lastiği üzerimize geldi” dedi.

Kaza sesine uyanan Zeliha Topoğlu isimli bir vatandaş:"Elektrik direğine, duran arabaya çarptı, takla attı” şeklinde konuştu. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler