HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polislere taşlı-sopalı saldırı

Ataşehir'de taksici ile 2 yolcu arasında çıkan kavgaya, taksiciyi tanıyan mahalleli de dahil oldu

Mahallelinin arasında kalan 2 kişi, bir araç tamirhanesine sığındı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi. Tamirhaneye sığının 2 kişi zırhlı araçla kurtarıldı. Ancak bu kez de mahallelinin hedefinde polis vardı. Kalabalık ellerine geçen ne varsa polise attı. Polislerin zor anları kameralara yansıdı.

Yenisahra Mahallesi Koç Caddesi'nde olay öğle saatlerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, taksiye binen 2 yolcu kısa bir mesafeye gitmek istedi. Taksi sürücüsü kısa mesafeye gitmemek için yolcuları taksiye almadı. Bunun üzerine taksiciyle yolcular arasında kavga çıktı. Taksicileri tanıyan mahalle sakinleri de kavgaya karıştı. 2 yolcu kaçarak sokaktaki bir tamirhaneye sığındı.

ZIHLI ARAÇ GETİRİLDİ

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Ekipler yetersiz kalınca kavganın olduğu yere 1 zıhlı araç da getirildi. Tamirhaneye sığınan 2 kişi, zıhlı araca bindirilirken ortalık yeniden karıştı. Mahalleliler önce yolculara daha sonra yolcuları götürmeye çalışan polislere saldırdı.

POLİSLER ARADA KALDI

Taşlar ve sopalar ile yapılan saldırıda zıhlı araç caddeden çıktı, ancak polisler yaklaşık 50 kişi olan grubun arasında kaldı. Tamirhane önündeki polisler, grubu gaz sıkarak dağıtmaya çalıştı. Bunun üzerine yaşanan gerginlik daha çok arttı.

Kalabalık ellerine geçen her şeyi polislere fırlattılar. Zıhlı aracın tekrar caddeye dönmesiyle kalabalık dağıldı.Olaylar sonrası gözaltına alınan olmadı. Öte yandan kavga anında yolcuların sığındığı iş yerine ait kamyonetin camları da kırıldı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler