HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polisten film gibi operasyon

Gaziantep'te 2 ay önce meydana gelen cinayet, cinayet masası dedektiflerinin filmlere konu olacak çalışması sonucu aydınlatıldı.

Gaziantep polisi, 700 aracı inceleyerek, 750 kişiyi sorgulaması sonucu cinayet zanlısını yakaladı.

Olay, 22 Aralık 2014 tarihinde Yeşilevler Mahallesi'nde meydana geldi. İnşaat boyacısı Sinan Kurtoğlu (21), 27 J 1628 plakalı motosikleti ile seyir halindeyken, Hasan A. (32) idaresindeki 27 VN 279 plakalı hafif ticari araca çarptı. Motosiklette bulunan boya, çarpmanın etkisiyle aracın üzerine döküldü. Yolcu koltuğunda oturan Nuh K. (28), aracın üzerine boya döküldüğünü görünce araçtan inerek, Sinan Kurtoğlu ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Nuh K., üzerindeki tabancayı çıkararak Kurtoğlu'na ateş etti. Ağır yaralı olarak Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Sinan Kurtoğlu hayatını kaybederken, zanlı kayıplara karıştı.

750 KİŞİ SORGULANDI

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kazaya karışan araçla aynı markada olan 2002-2006 model aralığındaki 700 aracı inceleyerek, 750 kişiyi de sorguladı. Geniş çaplı soruşturma sonucu cinayeti işleyen kişinin Nuh K. olduğunu ve bir evde saklandığını belirleyen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bugün gerçekleştirdikleri operasyonla gözaltına aldı. Zanlının yanında bir miktar uyuşturucu ve 2 adet av tüfeği bulundu.

Çok sayıda suçtan sabıkası bulunduğu bildirilen Nuh K., Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ilk ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler