HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polisten İl Kültür Müdürü'ne silahlı saldırı!

Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse, ablasının kızıyla evlenmek isteyen polis S.B tarafından Cuma namazı çıkışında kurşunlandı.

Polisten İl Kültür Müdürü'ne silahlı saldırı!

Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse, Sultan Camisi'nden cuma namazı çıkışında uğradığı silahlı saldırıda bacağından yaralandı. Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Karaköse tedaviye alınırken, saldırıyı gerçekleştiren polis memuru S.B. gözaltına alındı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru S.B., bugün saat 14.00'te, Mimar Sinan Mahallesi, İbrahim Geçken Bulvarı'ndaki Sultan Camisi'nden çıkan Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse'ye peşpeşe üç el ateş etti. Sol bacağına iki kurşun isabet eden Karaköse, kanlar içinde yere yığılırken, saldırıyı neden gerçekleştirdiği henüz belirlenemeyen polis S.B., yaklaşık 150 metre uzaklıktaki kahveye kaçtı.

Çevredekiler, 112 Acil Servis ve polisi ararken, bir yandan da Erdinç Karaköse'nin çok kan kaybetmemesi için bacağını bir kemer yardımıyla sıkıp, turnike yaptı. Bu sırada gelen ambulansla Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Karaköse, tedaviye alındı.

Ateş eden polis memuru S.B., olayın ardından meslektaşları tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

Karaköse'nin bugün kendisiyle görüşmek için makamına gelen, ancak içeri alınmayan polis S.B. hakkında, olaydan birkaç gün önce emniyete tehdit edildiği gerekçesiyle şikayette bulunduğu öğrenildi.

Manisa polisi, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler