HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polisten kaçan şüpheliler, zincirleme kazaya karışınca yakalandı

Gaziantep’te, polisin uygulama yaptığı noktada 'dur' uyarısına uymayarak kaçan otomobil, biri polis üç aracın birbirine çarptığı zincirleme kazaya karışınca yakalandı.

Polisten kaçan şüpheliler, zincirleme kazaya karışınca yakalandı

Kazada, 1 kişi ağır yaralanırken, uygulama noktasından kaçarak kazaya karışan otomobilde bulunan biri kadın 2 kişi ise gözaltına alındı.

Kaza, öğleden sonra Yeşilkent Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Yusuf Ö. yönetimindeki 27 ASU 66 plakalı otomobil, Yeşilkent Mahallesi’nde uygulama yapan polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Polis ekipleri ile şüphelilerin arasında bir süre kovalamaca yaşanırken, kimliği belirlenemeyen 2 kişi yolda otomobilden atlayarak yaya olarak kaçtı. Polisin uyarısına rağmen durmayan Yusuf Ö.'nün kullandığı otomobil, bir süre sonra karşı yönden gelen Mahmut Yılmaz yönetimindeki 27 HD 560 plakalı otomobile çarparak durdu. Bu sırada takipte olan 27 A 60157 plakalı polis ekip aracı da kazaya karışan araçlara çarptı.

Kazada, şarampole devrilen 27 HD 560 otomobilin sıkışan sürücüsü Mahmut Yılmaz, itfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışmasıyla dışarı çıkarılarak tedavi için ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Polis uygulama noktasından kaçarken kaza yaparak durabilen otomobilde bulunan sürücü Yusuf Ö. ile yanındaki Rabia Ç. ise gözaltına alındı. Otomobilden atlayarak kaçan 2 kişinin yakalanması için çalışmalar sürerken, zincirleme kazaya karışan 3 araç çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı.

Polis uygulamasından kaçan otomobilde yapılan aramada ise bir miktar uyuşturucu ele geçirildiği bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler