HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polisten tenha uygulaması

Adıyaman'da Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği polis ekipleri, 'kimliği belirsiz bayan ve erkekler' tarafından 'uygunsuz hareketlerin yaşandığı bölgelerde' uygulama gerçekleştirdi.

Polisten tenha uygulaması

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği Polis Ekipleri tarafından, Adıyaman’da bulunan ‘tenha bölgelerde uygunsuz hareketler’ sergileyebilecek kişilere yönelik uygulama gerçekleştirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği polis ekipleri, 'kimliği belirsiz bayan ve erkekler' tarafından 'uygunsuz hareketlerin yaşandığı bölgelerde' uygulama gerçekleştirdi. Karadağ Ormanları civarı, Örenli Mahallesi civarı, Sitilce Mevkii Civarı, Kızılcapınar Köyü yolu civarı polis ekipleri tarafından kontrol edildi.

Yapılan kontrol çalışmaları kapsamında uygunsuz hareketler sergileyen bayan ve ya erkek şahısla karşılaşmazken, polis ekipleri suç ve ya suç unsuru teşkil edebilecek bir şeyler bulamayınca uygulamayı sonlandırdı. Polis ekipleri, uygunsuz hareketler sergileyebilecek bayan ve ya erkek şahıslar üzerinde denetimlerin belirli zamanlar dilimlerinde yapıldığını ve denetimlerin ilerleyen günlerde sıklaştırılacağı öğrenildi. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler