HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pompalı tüfekle vurulan genç ağır yaralandı

Çorum’un Osmancık ilçesinde tartıştığı kişiler tarafından pompalı tüfekle vurulan genç ağır yaralandı.

ÇORUM (İHA) - Olay, saat 00.15’te D-100 karayolu üzerindeki bir akaryakıt istasyonunun arkasında bulunan park alanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçede telefon tamirciliği yapan Tolga Bağcı (22), arkadaşları Bahadır Yılmaz ve Bayram Başar ile kimlikleri belirlenemeyen şahıslar arasında tartışma çıktı. Tartışma esnasında karşı tarafın pompalı tüfekle açtığı ateş sonucu bacaklarından vurulan Tolga Bağcı kanlar içinde yere yığıldı. Silah seslerini duyan akaryakıt istasyonu çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, ambulans çağırdı. Sağlık görevlilerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç, aşırı kan kaybı nedeniyle Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Polisin olay yerinde yaptığı incelemede 1 adet av tüfeği mermisi bulundu.

Olay esnasında Bağcı’nın yanında bulunan arkadaşları polise verdikleri ifadede, “Tolga Bağcı’nın kullandığı 19 HE 591 plakalı otomobille Çorum Caddesi’nde seyrederken şahısların içerisinde bulunduğu 19 TT 486 plakalı otomobil aracımıza çarptıktan sonra hiç durmadan yoluna devam etti. Biz de aracımızla takip ettik. Yol üzerindeki akaryakıt istasyonuna girdiklerini fark edince arkalarından gittik. Park alanına geldiğimizde pompalı tüfekle iki el ateş ettiler. Daha sonra da araçlarına binerek kaçtılar” dedi.

Gencin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, Osmancık İlçe Emniyet Müdürlüğü kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler