HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

PTT binasında korku dolu anlar

Malatya'da PTT binasında doğal gaz vanasının yanlışlıkla açılması sonucunda oluşan gaz kaçağı çevrede büyük panik yaşattı.

PTT binasında korku dolu anlar

Malatya İnönü Caddesi'nde bulunan ve kısa süre önce yeniden restore edilmesi için çalışmalara başlanan PTT binasında doğal gaz vanasının yanlışlıkla açılması sonucunda meydana gelen gaz kaçağı çevrede büyük paniğe sebep oldu.

Edinilen bilgiye göre, Malatya İnönü Caddesinde bulunan ve kısa süre önce yeniden restore edilmesi için çalışmalara başlanan PTT binasında yapılan çalışmalar esnasında binanın ana doğal gaz vanasının yanlışlıkla açılması sonucunda gaz kaçağı meydana geldi. Binada çalışan işçilerin, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirmesinin ardından bölgeye gelen polis ekipleri binanın etrafına güvenlik şeridi çekip vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı. Kısa süre içinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri de binada gaz kaçağı sonrası herhangi bir yangınının meydana gelip gelmediğini kontrol ettikten sonra binada güvenlik önlemleri aldı. Bu esnada bölgeden geçen vatandaşlar büyük bir korku yaşarken binanın etrafında bulunan iş yerlerindeki çalışanlarda olası bir patlamaya karşı iş yerlerini kapatıp olay yerinden uzaklaştı.

Daha sonra olay yerine gelen doğalgaz acil müdahale ekipleri kısa süre olaya müdahale ederken, gaz kaçağına, doğalgaz vanasının yanlışlıkla açılmasının sebep olduğu bildirildi. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler