HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Radyocunun öldürülme anı güvenlik kamerasında

Kayseri'de radyocu Mehmet Aslankaya'yı öldürdüğü iddiasıyla zanlı M.Ö. yakalanarak gözaltına alınırken, radyocunun vurulma anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Dün İstasyon Caddesi ile Kocasinan Bulvarının kesiştiği noktaya kırmızı renkteki otomobili ile gelen radyocu Mehmet Aslankaya'nın yanına gri otomobil ile yaklaşan katil zanlısı M.Ö. aracın camından iki el ateş etti. Katil Zanlısı M.Ö.'nün olayı gerçekleştirdiği an, çevredeki dükkanların güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.Katil Zanlısı M.Ö. olayı gerçekleştirdikten sonra hızla kaçtı.

Zanlı M.Ö., Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrasında otomobili ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı M.Ö. doktor kontrolünden geçirilirken, otomobilde ve olayda kullanılan av tüfeğinin üzerinde parmak izi alındı.

Zanlı M.Ö.'nün ifadesi Cinayet Büro Amirliği'nde alınıyor.

BİR KİŞİ GÖZALTINDA

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Aslankaya'nın saldırıya uğradığı kavşaktaki güvenlik kamera görüntülerinden ve görgü tanıklarının ifadelerinden yola çıkarak zanlının kimliğini tespit etti.

Ekipler, şüpheli M.Ö'yü yaptıkları çalışmalar sonucu yakaladı. Zanlı, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler