HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Reina saldırganı Esenyurt'ta daha önce görülmüş

Reina saldırganı Abdulkadir Masharipov dün gece Esenyurt’ta yakalandı. Katilin yakalanışı sonrası düşündüren bir ayrıntı da ortaya çıktı...

Reina’da 39 kişiyi acımasızca katleden terörist Abdulkadir Masharipov dün gece Esenyurt’ta polisin yaptığı operasyonla yakalandı.

Katilin yakalanışı sonrası ilginç olduğu kadar düşündüren bir ayrıntı da ortaya çıktı.

“İŞTE KATİLİN EN NET GÖRÜNTÜSÜ”

A haber Twitter hesabından 2 Ocak 2017 günü saat 22.50’de “İşte Katilin en net görüntüsü” diye bir haber paylaşıldı.

“İYİ DE BU ADAM ESENYURT'TA DÜN BİNDİĞİM MÜNİBÜSTEYDİ"

Bu paylaşımın altına aynı gün yani 2 Ocak 2017 saat 22.55 ‘de @tulaychntmr adlı Twitter kullanıcısı “İyi de bu adam Esenyurt'ta dün bindiğim münibüsteydi O haaa” diye yazdı. Kendisine sorulan sorulara da yanıt verdi.

"BEN BANA DÜŞEN GÖREVİ YAPTIM"

O günlerde kimsenin dikkatini çekmeyen bu paylaşım katilin yakalanması ile öne çıktı. Çünkü Reina katliamcısı dün akşam Esenyurt’ta yapılan operasyonda sağ olarak ele geçirildi. @tulaychntmr adlı kullanıcı bugün 2 Ocak’ta yazdıklarını hatırlattı ve "Ben bana düşen görevi yaptım. Buradan da bildirdim, yüz yüze de polise söyledim. Kimse beni tınlamadı.” diye yazdı. Bir takipçinin “sana öyle gelmiş olabilir belki de senin sayende bulundu” demesi üzerine @tulaychntmr, “Beni dikkate almış olsalardı çoktan bulunurdu” yanıtını verdi.

SORU İŞARETLERİ

@tulaychntm’ın “polise yüz yüze de söyledim kimse beni tınlamadı” demesi durumu daha da tuhaflaştırdı ve soru işaretlerini artırdı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler