HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rize'de cinayet anı kamerada

Rize’de bir kişi sokak ortasında uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. O anlar ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Rize’de bir kişi sokak ortasında uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. Seken kurşunlardan bir kişi de hafif şekilde yaralarken, katilin mağdura doğrulttuğu silaha aldırış etmeden, namlunun önünden gelip geçenler ise "bu kadarına pes artık" dedirtti.

Edinilen bilgiye göre, Rize’de kent merkezinde belediye otobüs durakları karşısındaki marketin önünde meydana gelen olayda 16 yaşlarındaki H.T., İsmail Şahin’i (46) tehdit etmeye başladı.

Bu sırada oradan geçenlerin umursamaz tavırları "bu kadarına pes artık" dedirtti. Bir süre sonra silahlı şahıs ateş etmeye başladı. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden şahıs kaldırıldığı Rize Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Seken kurşunların isabet ettiği S.T. ise hafif şekilde yaralandı ve hastanede tedavi altına alındı. H.T. ise olay yerine gelen polis ekiplerine teslim oldu. (DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler