HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rojhat Özdel'in görüntüleri ortaya çıktı

Hakkari'de çıkan olaylarda hayatını kaybeden Rojhat Özdel'in görüntüleri basın mensuplarına dağıtıldı.

Hakkari Emniyet Müdürlüğü, cumartesi günü Yüksekova ilçesinde çıkan olaylarda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 18 yaşındaki Rojhat Özdel'in görüntülerini basın mensuplarına dağıttı.

Hakkari Emniyet Müdürlüğü tarafından basın mensuplarına dağıtılan görüntülerde, Yüksekova ilçesinde yol kenarında kömür torbaları bulunurken, yüzü maskeli bir kişinin de bu kömür torbalarının arkasına gelip gittikten sonra bir kaç kez ateş ettiği görülüyor. Görüntülerde ayrıca maske, ilerisinde de yerde bir tabanca ve molotof kokteyli yer alıyor. Görüntülerin sonunda ayrıca yerde yatan yaralı bir şahsın fotoğrafı da bulunuyor.

VALİLİK: GÜVENLİK GÜÇLERİYLE ÇATIŞMAYA GİRDİ

Hakkari Valiliği, Yüksekova'da çıkan olaylarla ilgili resmi internet sitesinde açıklama yaptı. Silahlı çatışmanın çıktığı belirtilen valilik açıklaması şöyle: "İlimiz Yüksekova İlçesinde 06.12.2014 cumartesi günü saat 16.00 sıralarında Adliye Lojmanlarına silahlı saldırı haberi alınması üzerine olay yerine geçen ekiplerimiz konu ile ilgili araştırma yaparken, yüzü maskeli ve silahlı, kimliği belli olmayan bir erkek şahsın Emniyet Kuvvetlerimize karşı silahlı saldırıda bulunması üzerine çıkan çatışmada; şahıs bir adet silah ve bir adet molotof kokteylle birlikte ağır yaralı olarak yakalanmış olup, tedavisi için Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırılmıştır. Olay yerinde yapılan inceleme sonucunda yaralı şahsa ait olduğu tespit edilen tabanca ile 8 boş kovan, molotof kokteyli ve bir adet maske ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak adli tahkikata başlanmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler