HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Ronaldo"ya çarptı, sulama kanalına uçtu

Adana'da bir otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Brezilya uyruklu Ronaldo Peres'e çarpıp sulama kanalına uçtu.

Yaralanan Brezilyalı hastaneye kaldırıldı, düştüğü sulama kanalından kendi imkanlarıyla çıkan sürücü ise polis merkezine götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi'nde meydana geldi. Ferdican Çağlar'ın kullandığı 01 CDF 63 plakalı otomobil, Mavi Bulvar'dan Öğretmenler Bulvarı istikametine giderken, önüne yolun karşısına geçmek isteyen bir yaya çıktı.

Sürücü yayaya çarpmamak için manevra yaptı ancak otomobil önce yayaya ardından ağaca daha sonra da demir bariyerlere çarparak DSİ'ye ait sulama kanalına düştü. Otomobil kanalda akıntıya kapılarak sürüklenmeye başladı. Sürücü Ferdican Çağlar yüzerek kıyıya çıkıp boğulmaktan kurtuldu. Bu arada çevredeki vatandaşlar sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Olay yerine gelen ambulans yaralanan yaralıyı Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

YARALI, BREZİLYALI RONALDO ÇIKTI

Hastaneye getirilen ve tedavi altına alınan yayanın Brezilya uyruklu Ronaldo Peres (63) olduğu, Adana'da evli olan kızının yanına geldiği öğrenildi. Peres'in hayati tehlikesinin olmadığı, tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Polis otomobilin sürücüsünü ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler