HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rus cinayetinin nedeni 'laf atma'

Antalya'da bir eğlence merkezinde Rus 47 yaşındaki Vadim Ivanenko'yu öldürdüğü şüphesiyle Ankara'da yakalanan 2 Rus şüpheli, cinayetin laf atma yüzünden meydana geldiğini belirtti.

Rus cinayetinin nedeni 'laf atma'

(DHA) - Antalya Lara Beach'teki bir eğlence merkezinde 9 Şubat gecesi eğlenen 7 kişilik grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Vadim Ivanenko tabancayla vuruldu. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Ivanenko, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, saldırganların Rus A.K ile O.P. olduğunu belirledi. Yapılan teknik takip sonucu Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan yurt dışına çıkmaya hazırlandığı belirlenen A.K ile O.P, Antalya'dan giden özel ekip tarafından yakalandı.

Antalya'ya getirilen iki şüpheli, kavganın laf atma yüzünden başladığını, cinayetin de bu yüzden işlendiğini belirtti. A.K. ve O.P. ile birlikte olaya karıştığı tespit edilen V.G., O.K., K.R., I.L., G.S. ve V.D., ifadelerinin ardından adliye sevk edildi.

Adli Tıp Kurumu morgunda otopsisi yapılan Vadim Ivanenko'nun cenazesini ise alan çıkmadığı kaydedildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler