HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sabah namazının ardından intihar etti

Adana'nın Kozan ilçesinde bir öğretmen, sabah namazını kıldıktan sonra oturduğu apartmanın 6. katından atlayarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Tufanpaşa Mahallesi Arık Sokak üzerinde Tahir Paşaoğlu Apartmanında oturan Osman Kocaoğlu (41) eşi, çocukları ve ablası da evde olduğu sırada sabah namazını kıldıktan sonra dairenin balkonuna çıktı. Apartmanın 6. katından aşağıya atlayan Kocaoğlu beton zemine çakıldı. Olay yerinde ilk müdahaleyi aynı apartmanda oturan bir doktor yaptı. Daha sonra olay yerine, polis ve sağlık görevlileri çağırıldı. Ambulans ile Kozan Devlet Hastanesine kaldırılan Kocaoğlu kurtarılamadı. Hastane morguna kaldırılan cenaze, cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olay yerinde açıklamalarda bulunan mesai arkadaşları, öğretmenin bir süredir bunalımda olduğunu belirterek Çıraklık Eğitim Merkezinde müdür yardımcısı olarak görev yaptığını birkaç gün önce İlçe Milli Eğitim Müdürünün yanına giderek, "Benim psikolojim bozuldu, beni müdür yardımcılığı görevinden alın" dediği ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez'in de kendisini görevden aldığı belirtildi.

Öte yandan dün Kocaoğlu, psikolojik sorunları nedeniyle Kozan Devlet Hastanesi'ne tedavi için gittiği ve doktorların raporu üzerine polis nezaretinde Dr. Ekrem Tok Adana Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildiği, tedavisinin ardından Kozan'a geldiği öğrenildi.

Eşi de öğretmen olan Osman Kocaoğlu'nun 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Kocaoğlu'nun cenazesi Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde toprağa verilecek.

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler